Goed, ik doe m’n best maar. Op Coronadag 1 sta ik om 6:30 op. Tja, wat wil je, vriendlief mag wel gewoon naar z’n werk. Als automonteur is thuis blijven of thuis werken nog niet aan de orde. Dus happen wij tegen 7u gezellig samen een havermoutje weg. Prima. Vervolgens heb ik twee keuzes. Ik kan weer ff terug in bed kruipen of ik blijf hier in het holst van de ochtend wat gaperig om me heen koekeloeren. Je raadt het misschien niet…ik kies voor de tweede optie. Sterker nog, ik trek sportkleren aan en start een online bodypumples op. Ha, in your face! Haltertjes had ik nog liggen, ooit aangeschaft voor het geval ‘je weet maar nooit.’ En dat is nu. Na mijn krachtsinspanning rol ik ook nog even mijn yogamatje uit voor een online yogasessie die me nog meer in het moment en in m’n lijf brengt. Wat een weldaad! Tot zover dag 1.

Meer blog items