Als zzp’ende sportinstructeur mag ik mij nu mooi zelf zien te vermaken. Leve de vrijheid van de zzp’er. Ja meneer Wiebes, dat risico hebben we zelf genomen, ik klaag ook niet. In principe. Helaas ga ik nog steeds iets te graag naar buiten. Gewoon omdat het daar fijn is. Het weer is fijn, de mensen zijn fijn. Ze groeten en glimlachen allemaal terug, er hangt een soort berusting op straat, lijkt het. Mooi allemaal hoor. Hartverwarmend hoe we met elkaar omgaan in tijden van crisis… Maar goed, vooralsnog moet ik dus eerst opnieuw leren met mezelf om te gaan. Om niet in een gat te belanden ter grootte van een ravijn heb ik structuur nodig. Heb het altijd een jeukwoord gevonden, structuur. Ben er als chaotische puber volkomen terecht veelvuldig mee om de oren geslagen. Wil je niet overal te laat komen? Structuur! Wil je niet altijd je spullen kwijt zijn? Structuur! Je dag efficiënt indelen? Juistem, het beruchte S woord.

Meer blog items