Nieuw bericht toevoegen ‹ Namaskar Zwolle Yoga en Ayurvedische massage — WordPress

Nieuw bericht toevoegen ‹ Namaskar Zwolle Yoga en Ayurvedische massage — WordPress

Tot nu red ik mij aardig, qua thuisvermaak. Online sporten, kan ik iedereen aanraden. Mijn mobieltje gebruik ik nu om mee telefoneren, kan ik ook iedereen aanraden. Beetje praten enzo, echt leuk. En ik loop alvast vooruit op de grote ‘voorjaarsschoonmaak’, nooit eerder gedaan, best genieten.

Nieuw bericht toevoegen ‹ Namaskar Zwolle Yoga en Ayurvedische massage — WordPress

Tot nu red ik mij aardig, qua thuisvermaak. Online sporten, kan ik iedereen aanraden. Mijn mobieltje gebruik ik nu om mee telefoneren, kan ik ook iedereen aanraden. Beetje praten enzo, echt leuk. En ik loop alvast vooruit op de grote ‘voorjaarsschoonmaak’, nooit eerder gedaan, best genieten.

Meer blog items