Mooi mazzel van de week. Twee avonden achter elkaar een Richard Gere film op RTL7. U weet wel, de mannenzender, met mannenfilms. Volgens henzelf. Ik weet niet hoor, maar met Richard Gere trek je vrouwelijke kijkers, of we nou welkom zijn of niet. Die man werkt als een magneet.

Smaken verschillen, weet ik, maar om Richard Gere kun je gewoon niet heen, toch? Jaja, chicks van rond de twintig, de man is bejaard, I know. Maar google es ff wat beelden van ‘American gigolo’ of ‘Pretty woman.’ Juist. Zo ziet een hunk eruit.

’s Mans huidige eega telt 37 jaar terwijl Richard net de 70 heeft aangetikt. Kun je wat van vinden, maar geef ‘m es ongelijk. En vooral, geef haar es ongelijk. Met Ries in je kielzog is het prima thuiskomen met de Pasen hoor. Moeder zal jaloers zijn. Anders oma wel.

Of ie nou een schurk, rijke charmeur, gigolo of bedrogen echtgenoot speelt, je trapt er met open ogen in. Zo knap. Hij houdt zich trouwens bezig met Tibetaans Boeddhisme en zet zich in voor de mensenrechten in dat land. Dus niet alleen de buitenkant is mooi. Trouwens, ‘uiterlijk is zwaar overschat’, hoort een vrouw van mijn leeftijd dan te zeggen. Tuurlijk, maar toch….

….Richards smeuïge opwachting maakt de meest wanstaltige film het uitzitten waard. The fast and the furious deel 12 (sorry, tel kwijt) zal te hachelen zijn met Richard als opa van een jonge straatracer ofzo. Voor mijn part verschijnt ie als herintredende rekruut in de 18e (?) Police Academy. Oké, ik draaf door.

Ik heb trouwens niks te klagen hoor. Goed, mijn vriend is niet zo rijp als Richard, maar wel stoer, sexy en handig. Met steigerhout enzo. Daar staat ie, in zo’n mouwloos shirtje, prachtige dingen van te maken, voor ons huisje. Binnenkort wordt ie pas 50. Dat belooft wat voor de toekomst..

Meer blog items