We zagen het gisteren met ons drie miljoenen gebeuren. Vera van Geert koos het hazenpad. U weet wel, die aandachtsgeile vamp waar we zo’n massale hekel aan hadden en waar daags na BZV altijd zo hartstochtelijk over doorgetwitterd werd. Was dat wel terecht? Denk het niet.

Na Geerts laatste billentikje aan haar adres was het uit met de pret. Voor Geert, maar ook voor ons. Vera vertrok uit eigen beweging. Wat ze zocht was aandacht. En wat is daar in hemelsnaam mis mee? Gehoord en gezien worden is een basale behoefte. Nou, Vera liet zich dat niet afpakken.

Je zou kunnen tegenwerpen dat haar opponent Angela te weinig kans kreeg om… Kan je ook anders zien, want Angela werd hierdoor uitgedaagd om ruimte in te nemen. Nee, dat is niet makkelijk, maar het is haar wel gelukt. Dankzij Vera.

Ik zeg, petje af voor Vera.

Meer blog items