Ter ontspanning scroll ik graag wat door oude cabaretfilmpjes. Soms heb ik zin in groffe humor. Eigenlijk kan het me niet gek genoeg.

Echt hoor, ik blijf schateren om een briesende, in GVD grossierende Youp. Of een schurend stukje van Daniël Arends die ‘humorloze moslims kwetst.’ Man, ik verkneukel me rot. Net als bij die klassieker van Hans Teeuwen, dat ie (prinses) Beatrix van achteren… Anyway, ik rol zowat over de grond. Geniale humor. Vind ik. Nee, mij kan het niet gek genoeg.

Of toch wel? Gistermiddag stond ik te wachten bij de kassa. De jongeman voor me werd ineens getroffen door een dijk van een hoestbui. Vervelend, voor hem. Al blaffend draaide hij zich om en zei: ‘Is wat hè, die corona?’ Dat vind ik dan weer niet grappig. Gek genoeg.

buikadem: adem naar je handen, laat rust toe…

Meer blog items