Kijk, mijn fantasietjes reiken aardig ver, maar dit verzin ik dus niet!

Op zoek naar een streetwise mondkapje (als notoire treinreiziger wil ik er zo onderhand wat meer fashionable bij lopen en dat wegwerpding eindelijk eens wegwerpen) belandde ik volledig abusievelijk op de site van de shirtsponsor van een eredivisieclub. Naast ‘makkelijk speelgoed’ doen ze daar blijkbaar ook in corona accessoires. Van de nood een deugd maken, ik hou ervan.

Mijn oog valt op een kek, zwart kapje met een kinky ringetje aan de voorkant. Leuk toch?! Onder het motto ‘nu ik hier toch ben’ snuffel ik wat verder in de winkel. Ik verdiep me graag in voetbalgerelateerde zaken, moet je weten. En het kan maar zo je weggezakte kennis weer even opfrissen. Zo wordt mij enkele muisklikken verder nog maar es te verstaan gegeven dat ik echt niet met mijn nagels en tanden aan piemels moet zitten. De eigenaar stelt dat doorgaans niet op prijs. Gelukkig doet de voetbalsponsor ook uit de doeken wat bij de trotse bezitter van een piemel hoogstwaarschijnlijk beter in de smaak valt. Een heel verhaal in een overzichtelijke synopsis, kom maar es kijken.

Om binnenkort coronaproof te kunnen shinen moet ik eerst even m’n bestelling afronden en, vooruit, die 4,95 bezorgkosten op de koop toe nemen. Die vervallen overigens wanneer ik mijn kapjes zelf kom afhalen. In Emmen, waar anders…

ontspant je bovenlichaam, je hoofd en verlengt je rug…je kunt gerust wat heen en weer schommelen..

Meer blog items