A shoulder to cry on is a dick to ride on

Die prijkt bij mij al jaren op een Delftsblauw tegeltje boven de Chesterfield loveseat. Een onvolprezen Temptation Island klassieker. Tot kunst verheven hersenloosheid. Domweg geniaal.

Geen zin in platvloers proza? Sla deze even over dan. Nee echt, ik meen het, wordt alleen maar erger.

Kon het weer es niet laten om verder te scrollen op fb door de lijst van hilarische momenten en quotes uit Temptation Island. Ben gek op die briljante laagschedeligheid van alle Jeffreys en Soraya’s met een iq net hoog genoeg om te snappen dat je voor het neuken je broek even uit moet doen. En ja, Soraya, ook je panty.

Die ene Soraya, of zoiets, wist tijdens haar (gedwongen?) opname op het eiland ineens niet meer waar ze was. Ja, op Temptation Island, maar: ‘Waar ligt dat eigenlijk?’ Love it.

Ben je nog bij me? Nice. Goed, het klapstuk van deze lijst was Jeffrey, die zittend naast Soraya de volgende quote bezigt, hou je vast: ‘Ik heb zin in je, maar dat heeft niks te maken met dat ik nu een stijve lul heb hoor.’ Lees nog maar een keer. Neem je tijd.

Sinds die zin heb ik een slappe. Lach. Steeds opnieuw. ‘s Morgens stik ik bijna in m’n havermout, ik fiets rond met een ingehouden proestbui op m’n gezicht en mensen lachen vriendelijk naar me terug. Maar ze moesten es weten wat er werkelijk in me om gaat. Jeffrey’s (ge)lul achtervolgt me overal, zelfs op m’n werk. Bij het inspreken van een yoga meditatie moet ik er een koud washandje bij pakken om er niet in te blijven. Weet je hoe vermoeiend dat is?

Alleen thuis laat ik m’n schatertranen de vrije loop, waarna de kat voor de zoveelste keer hoofdschuddend van m’n schoot vlucht. ‘s Nachts in bed lig ik te malen, want hoe reageerde Soraya eigenlijk? Afgezien van een keihard dichtklappende vulva.

Schoot ze ook in de slappe lach. Of zou ze geloven dat Jeffrey’s ‘zin in haar’ en zijn stijve serieus los van elkaar staan? Ze weet tenslotte niet eens waar Temptation Island ligt…

Meer blog items