Lieve fb vriend of kennis. Waarschijnlijk ben ik blij met je. Ik vind je leuk, aardig of op z’n minst sympathiek, maar één ding hoef ik niet te zien. Een foto van je kerstboom..

Bijna alles wat jij doet boeit me enigszins, tot de nieuwe handschoenen van je kinderen aan toe. Jouw kinderen vind ik sowieso te gek. Gewoon omdat het jouw kinderen zijn. Wees trots op ze, koketteer met ze. Maak filmpjes in de sneeuw, laat zien hoe ze kirrend met papa over de grond rollen, show de getuite lipjes met je puberdochter. Mij heb je aan boord.

Maar jouw kerstboom interesseert me geen ene fuck. Dus zodra je verslag meent te moeten doen van het optuigproces, al dan niet samen met je nazaten, ben je mij ff flink kwijt. Zeker wanneer je het eindresultaat presenteert met het uiterst stompzinnige ‘Hij staat!’ Schei uit zeg, niet al je fb volgers zijn debielen.

Goed goed, ik heb én geen kinderen én geen kerstboom, dus ik weet vast niet waar ik over praat. En dat wou ik graag zo houden. Eén ding weet ik wel, jouw kids draag ik een warm hart toe, jouw boom kan me gestolen worden. Zou overigens een vermakelijke fb post opleveren: ‘Mijn kerstboom is gestolen, signalement luidt…’ Lach ik me helemaal de tering en ik ga mooi niet helpen zoeken.

Dus bestook me lekker met alles wat je lief is, ik kan het hebben. Maar bij de eerste de beste ‘HIJ STAAT!’ heb ik ook nog wel ergens een foto van iets wat staat, ik waarschuw maar vast. En het is niet wat je denkt. Deze is roze en het kopje kan bewegen, als de batterijen tenminste niet leeg zijn. Hou je kinderen dan wel ff uit de buurt…

Meer blog items