‘Nee serieus, ik vind Chelsea echt een kutclub.’

  • Omdat jouw niet nader te noemen idool niet vaak genoeg wordt opgesteld?

‘Man, ik heb speciaal Viaplay aangeschaft om hem te zien spelen!’

  • Tja, lullig…

‘En nu heeft Chelsea zijn droomtransfer naar PSG op het allerlaatste moment verklungeld!’

  • Extreem lullig inderdaad.

‘Echt, heb er geen woorden voor…’

  • Nou…ik hoorde anders behoorlijke woorden uit jouw mond komen….

‘Ja sorry, ik zal niet meer schelden met onbestaande ziektes…’

  • En niet meer zo op die computer rammen graag, dat ding kan wel kapot hoor!’

‘Weet ik, maar ik ben zo pissig, dat ik nu mijn Viaplay abonnement ga opzeggen. Kan ik mooi niet meer naar Chelsea kijken. Dat zal ze leren!’

  • Tuurlijk. Maar hé, misschien is dit alles wel voorbestemd en mag jouw all time favourite nu gewoon elke keer in de basis staan bij Chelsea. Ter compensatie. Of omdat de helft van dat peperdure team weer es geblesseerd is, doet er niet toe. Gaat ie lekker de sterren van de hemel spelen, wordt ie de held van de Premier League, krijgt ie van de zomer alsnog de transfer die hij verdient. Naar Manchester City, of Real Madrid voor mijn part. Heel eerlijk, vind je Chelsea dan nog steeds een kutclub?’

‘Ja, want ik heb dus net uit protest mijn Viaplay abonnement opgezegd!’

  • Kun je opnieuw aanvragen, toch?

‘Dat lukt ff niet, we hebben een eh… computerstoring…’

Meer blog items