Hij hangt al een poosje in het trapgat. In de vorm van een ingelijste aktiefoto in het shirt van Chelsea inspireert zijn kalme, gefocuste blik mij dagelijks om bij mezelf te blijven. Zo heb ik ‘contact’ met mijn held. Zondag wordt ie 30. Ik ga Zwollenaartjes halen, denk ik.

Voor echt contact is ie natuurlijk te onbereikbaar, maar dat lossen zijn generatiegenoten voor ‘m op. Het toeval (?) wil namelijk dat ik met grote regelmaat via de sociale kanalen wordt verrast door vrijpostigheden van dertigjarige Marokkanen. Variërend van ‘Can I be your friend?’ tot ‘Wanna see my penis?’, bij voorkeur vergezeld van een veelbetekenende knipoog. Voor ik het door heb zit ik dan middenin in een volhardende monoloog van Abdel_soccerlover, Panna-Walid of een andere misleider die een afbeelding van mijn idool als profielfoto gebruikt:  

  • I show you my penis OK ?
  • Hello…
  • Talk to me
  • Don’t you like penis ?
  • Why you hate penis ?
  • Please tell me
  • Wanna be your friend 😉

Voor enige geloofwaardigheid had ie dat laatste beter ff eerder gezegd, blijft anders toch een wat merkwaardige route naar een eventuele vriendschap voor het leven. Ach, het biedt in elk geval geinig amusement voor bij de koffie. Al kunnen ze ’t komende zondag allemaal lekker schudden, want dan eet ik er een Zwollenaartje bij 😉

Trouwens de hondsbrutale geslachtsdelen die ik alsnog te verstouwen krijg doen me weinig. Een besneden erectie van 30 is niet persé van een grotere schoonheid dan die van een andere afkomst of leeftijd. Dus wat moet ik er mee?

En minstens zo interessant…wat moeten zij met mij? Lijkt me tijdverspilling, ben toch veel te ver weg, te onvruchtbaar en te oud voor een jonge moslim in de kracht van zijn leven? Goed, hullie en ik volgen dezelfde fanpages, hebben iets met voetballende Marokkanen en waarschijnlijk dezelfde held. Ik ga zo trouwens nog ff naar ‘m toe, misschien snapt hij er wat van.

Zittend op de trap focus ik op zijn vertrouwde kalmte, luister ik naar z’n wijsheden:

‘Blijf bij jezelf’,

‘Laat los wat je niet kunt veranderen’ en

‘Je zit al in blessuretijd 😉 ‘

Zat ie nou te knipogen?

Meer blog items