Oké, lieve betrokkenen. Zit me nog steeds niet lekker hoor, dat ik op fb onbedoelde flauwekul heb gedeeld. Het oninteressante gegeven dat ik zaterdagavond bij tapasgigant Cubanita rondgehangen zou hebben bleek nog nepnieuws ook.

Ga toch even uitleggen hoe dat zo gekomen is. Ik draag dus graag leggings en die hebben geen broekzakken, kan ik geen mobiel in kwijt. Gelukkig draag ik ook regelmatig dubbelwandige beha’s waar met enig wringen nog wel een mobieltje tussen past. Problem solved. In het kader van too much information: ik ben rechtsdragend, omdat ik in de linkercup al inlegkruisjes en tandenstokers bewaar. En aan handtasjes doe ik niet. Geen discussie. Nee, geen discussie, zeg ik!

Maar goed, die rechterborst heeft blijkbaar een liefdevolle connectie met het facebook icoontje op mijn mobiel en kreeg het afgelopen zaterdag voor elkaar om uit eigen beweging dat nepnieuws de wereld in te slingeren. Volgens borstlief zat ik ergens in de Zwolse binnenstad tapas te eten. Dikke nonsens, de werkelijkheid was een stuk spannender….

En dat ga ik nu delen ook, komt ie: Deze dame hing namelijk ondersteboven aan een paaldanspaal, op de Kamasutrabeurs. Had me aldaar laten verleiden tot een challenge: een minuut lang op je kop hangen om vijf gratis paaldanslessen te winnen.

Heb geen foto’s mogen maken ivm privacy van al die andere smeerlappen die daar rondbanjerden, maar die vijf paaldanslessen zijn dus in the pocket. Zo, rechterborst, nou jij weer! Met je tapas…pfff.

Meer blog items