Het is zo’n periode dat ik me geregeld kut voel. Is tijdelijk hoor, kut gaat altijd weer voorbij. Stukje levenservaring.

Heb intussen wel m’n methodes ontwikkeld om kutdagen draaglijker te maken. Eén daarvan is flirten met een best leuke man. Best leuk, zeg ik met klem. Geen te leuke man die iets bij me oproept en m’n hoofd op hol kan brengen, want dan ga ik na een eventuele afwijzing nog meer versomberen. Kan ik nu niet hebben. Nou is er voor mijn doodordinaire profiel (blond, slank en grote tieten) vaak wel een testosteronbommetje te porren, dus ik ga voor makkelijk scoren.

Op een ochtend van zo’n kutdag ben ik in de sportschool, testosteron walhalla pur sang, dus dat treft. Al snel maak ik oogcontact met een stevige, negroïde jongeman die net z’n halters staat op te ruimen. De openingszin heb ik al paraat, maar hij mag eerst:

‘Hey dushi, alles goed?’

  • Lekker hoor. Zeg, wist je dat je op Romelo Lukaku lijkt?’

‘Nou, dat is leuk om te horen, vind ik een goeie speler!’

  • Mooie man ook, hij mag trouwens wel wat vaker scoren.

‘Echt wel, wat een kans in de Champions League finale…’

  • Ja, jammer dat ie zoveel kansen mist….heb liever dat ie z’n shirt mist…

(Sorry mensen, al zit ik niet lekker in m’n vel, die banale grappenmachine blijft altijd draaien).

‘Haha, mijn dag kan niet meer stuk hoor! Een compliment krijgen van een mooie vrouw met humor, die ook nog van voetbal houdt. Wat wil een man nog meer?’

Katsjing! Alle egostrelingen die ik nodig had, samengevat in één quote. Deze man is verdomme echt goed.

‘Zeg, zullen we es een visje gaan eten ofzo?’ Hij vraagt ’t echt. Cute as hell, maar hoe komt ie daar nou bij? Ik moet iemand wel extreem leuk vinden of liever nog heel goed kennen wil ik samen op straat een makreeltje gaan ontleden of ongemakkelijke graatjes uit een lekkerbekje spugen.

Desalniettemin, Romelo wil een visje met me eten. Some girls have all the luck. Ware het niet dat ik niet de echte ‘Big Rom’ tegenover me heb, maar een iets te gezette, sympathieke Antilliaan met een leuke kop, die ik daarnet schaamteloos heb zitten gebruiken voor eigen gewin.

Ik bedank voor de visdate, m’n ego is voorlopig wel weer even op de rit. Heb naar complimentjes gehengeld, vette vis binnengehaald, maar nu laat ik de Lukaku-look-a-like weer dobberen.

Nee, ‘Big Rom’ heeft weer niet gescoord, maar het was een verdomd goeie invalbeurt…

Meer blog items