Nee jongens, echt niet, no way dat ik een voetenfetish heb. Wat ik wel heb is de afwijking om zonder aanleiding, zonder reden, totaal onverklaarbaar ergens onbedaarlijk melig van te worden. En dat heb ik met mannenvoeten.

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik gun een ieder z’n voeten, ook mannen. Gehuld in stoere cowboylaarsjes of voetbalsneakers zie ik die voeten bijzonder graag. Het gaat me puur om die sneuïgheid van blote mannenvoeten.
Onverzorgd en/of eeltig met van die onregelmatige, idiote nagels. Doodongemakkelijk word ik van mannen die op slippers bier zitten te drinken op een terras. Doen ze echt niemand een plezier mee. Wel dan?

Vrouwenvoeten zijn vaak best een meerwaarde voor het lichaam. Leuk, subtiel, met een fleurig nagellakje. Mannenvoeten daarentegen stralen iets verontschuldigend functioneels uit, zo van ‘ja, wij zijn ook maar ingehuurd om de een voor de ander te zetten…’, Geen sjeu, geen schwung en geen reet aan, zonder schoenen.

En ja, daar kan ik acuut heel melig van worden. Gebeurde me van de week nog. Man, ik bleef erin. Uiteraard tot onbegrip van de eigenaar.

‘Wat valt er nou te gieren zeg, heb je zitten blowen ofzo?’

  • Ik word stoned van jouw voeten…hihihihihihi

‘Niet ouwehoeren, ik heb net uitgebreid gedoucht.’

  • Nee, maar ze zijn zo grappig bloot……hihihihihi

‘Ja, ik wil op m’n vrije zondag gewoon op blote voeten door m’n eigen huis kunnen lopen. Kan dat misschien?’

  • Tuurlijk, verder heb je er toch niks aan…hihihihihi

‘Als je nou niet ophoudt, laat ik zien wat ik nog meer met m’n voeten kan!’

  • Hou op hoor, met je voeten….hihihihihi

‘Kijk, dit kunnen ze ook!’

  • Auww, Dzjiezus!!

‘Krijg je ervan, met je stomme gelach om blote voeten.’

  • Lekker dan, nou heb ik een blauwe kont.

‘Goed, zullen we gaan wandelen? Ik trek m’n schoenen vast aan.’

Meer blog items